Секції

2023 рік

ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ 2023
  • Digital – технології в харчовій промисловості і технологіях
  • Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону
  • Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики
ПРОБЛЕМАТИКА НАУКОВИХ ШКІЛ
  1. Крафтові технології виробництва харчових продуктів, як інструмент регіонального розвитку та магнітів туристичного бізнесу. Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону.
  2. Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції. Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики.
  3. Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи технології переробки тваринної сировини, новітні технології нових видів м’ясних продуктів й гідробіонтів.
  4. Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій  ресторанного і оздоровчого харчування.
  5. Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування.
  6. Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями.  Виноробство в контексті світових трендів.

2022 рік

ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ 2022
  • Digital – технології в харчовій промисловості і технологіях
  • Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону
  • Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики
ПРОБЛЕМАТИКА НАУКОВИХ ШКІЛ
  1. Крафтові технології виробництва харчових продуктів, як інструмент регіонального розвитку та магнітів туристичного бізнесу. Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону.
  2. Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції. Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики.
  3. Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи технології переробки тваринної сировини, новітні технології нових видів м’ясних продуктів й гідробіонтів.
  4. Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій  ресторанного і оздоровчого харчування.
  5. Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування.
  6. Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями.  Виноробство в контексті світових трендів.

2021 рік

ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ 2021
  • Digital – технології в харчовій промисловості і технологіях
  • Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону
  • Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики
ПРОБЛЕМАТИКА НАУКОВИХ ШКІЛ
  1. Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
  2. Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи технології переробки тваринної сировини , новітні технології нових видів м’ясних продуктів й гідробіонтів.
  3. Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування.
  4. Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування
  5. Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями.  Виноробство в контексті світових трендів.

2020 рік

ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ 2020
  • Digital – технології в харчовій промисловості і технологіях
  • Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону
  • Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики
ПРОБЛЕМАТИКА НАУКОВИХ ШКІЛ
  1. Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
  2. Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи технології переробки тваринної сировини , новітні технології нових видів м’ясних продуктів й гідробіонтів.
  3. Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування.
  4. Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування
  5. Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями.  Виноробство в контексті світових трендів.

2019 рік

 

  1. Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
  2. Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи технології переробки тваринної сировини, новітні технології нових видів м’ясних продуктів та гідробіонтів.
  3. Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування.
  4. Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування.
  5. Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями. Виноробство в контексті світових трендів.

2018 рік

  1. Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
  2. Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи технології переробки тваринної сировини, новітні технології нових видів м’ясних продуктів та гідробіонтів.
  3. Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування.
  4. Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування.
  5. Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями. Виноробство в контексті світових трендів.

2017 рік

  1. Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
  2. Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Інновації у виробництві anti-age косметики.
  3. Наукові основи технології переробки тваринної сировини, новітні технології нових видів м’ясних продуктів й гідробіонтів.
  4. Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування.
  5. Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування.
  6. Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями. Виноробство в контексті світових трендів.

2016 рік

  1. Актуальні проблеми розвитку, технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
  2. Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів.
  3. Сучасні технології та обладнання для поліпшення якості води у харчовій галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування.
  4. Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Нанотехнології.
  5. Стан і перспективи виноградарства і виноробства України в контексті світових трендів.
  6. Інноваційні технології продуктів лікувально-профі-лактичного харчування і ресторанного господарства.

2015 рік

  1. Актуальні проблеми розвитку харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарної і кондитерської промисловості.
  2. Нове в технології, обладнанні, контролю якості, автоматизації харчових й зернопере-робних підприємств, а також елеваторів і комбікормових заводів.
  3. Проблеми якості, харчової цінності та безпеки продукції підприємств галузей.
  4. Нові технічні та технологічні рішення у переробці харчової сировини, біотехнологічні аспекти виробництва харчових продуктів.
  5. Інноваційні технології продуктів лікувально-профілактичного харчування і ресторанного господарства.
  6. Сучасні методи контролю, стандартизація та сертифікація сировини та харчових продуктів.
  7. Проблеми екології, енерго- та ресурсозбе-реження.
  8. Економічні аспекти та менеджмент харчових та зернопереробних виробництв.