Результати Міжнародної науково-практичної конференції “Технології харчових продуктів і комбікормів 2021”

              21-24 вересня  2021 року у м. Одеса відбулася щорічна  Міжнародна науково-практична конференція «Технології харчових продуктів і комбікормів».

       В конференції взяли участь  вчені, лідери наукового співтовариства більшості регіонів України та різних країн світу.

       Більш 100 представників промисловості з 13 харчових та переробних підприємств України та інших країн зібрались для конструктивного діалогу – ТОзВ «Bakito Bakery Equipment», Словаччина, ТОВ «Одеський хлібозавод №4», ТОВ «Кривоозерська ХСФ», мережа ресторанів  “Slow Piggy”, ТОВ «Добродія Фудз», Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, ТОВ «ІСО БІЗНЕС СТУДІЯ» по розробці та впровадженню НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001, головний аудитор систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародного органу сертифікації DQS G, ТОВ «Бюро Верітас Україна», ТОВ Котектна Україна Лимитед», ГК «Зернова столиця»,  «Завод елеваторного обладнання», LLC “Plant of Elevator Equipment”.

     Основними напрямами роботи Міжнародної науково-практичної конференції  “Технології харчових продуктів і комбікормів 2021” стало – обговорення стратегічних напрямків розвитку харчової і переробної промисловості, продовольчої безпеки України, пошук перспективних шляхів вдосконалення харчових технологій та шляхів підвищення харчової безпеки, організації та планування ефективності рішень актуальних  потреб АПК України в цифровізації бізнес-процесів.

       Учасники підвели підсумки на закритті конференції і констатували,що тематика цьогорічної конференції  включала розгляд проблем пріоритетного розвитку харчової та переробної промисловостей, у тому числі забезпечення інноваційного розвитку галузей, інтеграції вітчизняної освіти і науки у міжнародний простір, питання соціально-економічного та гуманітарного розвитку країни.

      Визнаючи важливість процесу реформування освітньо-наукової сфери, зв’язку науки, інновацій та бізнесу, необхідність якісних ефективних змін у освіті, за підсумками  Міжнародної науково-практичної конференції  «Технології харчових продуктів і комбікормів» вважали за необхідне скерувати  пропозиції до органів влади та інших відповідних стейкхолдерів.

картинка для сайта

242143262_4097705223674826_3987774850234239237_n

242555140_4097705437008138_2404054023623369352_n