Порядок роботи конференції

Програма 2018
В рамках конференції  “Технології харчових продуктів і комбікормів 2018” буде проведено наступні заходи з науковцями та представниками промисловості:
  • з 25 по 27 вересня 2018 року – Міжнародні семінари “Сенсорний аналіз в створенні і розвитку в Україні категорії виноградних вин з географічною індикацією” Повестка дня семинаров 25-27.09_Одесса
  • 25.09 2018 р. – круглий стіл  “Проблеми зберігання зерна” Програма
  • 26.09. 2018 р. – дискусійна панель “Традиції  та інновації в косметичній галузі” Програма дискусійної панелі
  • 27.09. 2018 р. – круглий стіл “Винний гастрономічний туризм: поєднання освіти, технологій та бізнесу” Програма