Підсумки роботи круглого столу “Від сировини до прилавку”

29 вересня 2017 року на кафедрі м’яса, риби і морепродуктів відбувся круглий стіл “Від сировини до прилавку” в рамках міжнародної науково-практичної конференції “Харчові технології і комбікорми”.
Серед гостей були присутні українські фермери і підприємці: Кишеня В. О., Серветник А. С. (СП Євпаторійські ковбаси), Муєдінов І. К. (МІК М’ясопродукти),  Кірнєв П. В. (ЕКОSpice),  Піхота О. В., Дубатовка Г. В. (ПП Фірма «Гармаш), Шевченко М. П. (MATIMEX), Бардичевська І. О. (Одеські делікатеси), Колесник В. Г., Фоломиєв В. І. (ПП Колесник), представники Ринку Колос і ТОВ Колос, а також заступник ректора з наукової діяльності та бізнес-партнерства Університету харчових технологій в Пловдіві (Болгарія) д.т.н., професор  С. Г. Драгоєв.
Під керівництвом завідуючої кафедри проф. Віннікової Л. Г. було налагоджено плідну роботу цієї зустрічі, де активно обговорювались актуальні проблеми м’ясної промисловості і шляхи їх вирішення. Професор С. Г. Драгоєв поділився досвідом вирішення цих проблем у Болгарії.
За підсумком роботи круглого столу було висунуто пропозицію створити асоціацію виробників м’яса і м’ясопродуктів південного регіону за активної участі кафедри м’яса, риби і морепродуктів ОНАХТ. Мета діяльності асоціації – висвітлення проблем виробників і кафедри та шляхи їх вирішення, проведення освітніх семінарів, тренінгів, а також створення інтернет-ресурсу для публічної діяльності асоціації.